Elérhetőségek

Horváth és Huszár Kft.

9700 Szombathely,
Vasút út 24.

Tel.: +36-94/508-550
horvath.huszar.kft@t-online.hu

Bemutatkozás

1992-'93-ban került sor a Vas megyei Gabonaipari RT. privatizációjára. Ennek során pályázat útján megvásároltuk a fenti cég akkori karbantartó üzemét, melynek működését - noha nem volt profilkötött - vállaltuk.
Vásárláskori elsődleges célunk a gabonaipari gép javításában, szerelésében szerzett tapasztalataink felhasználásával malmok és takarmánykeverő üzemek karbantartása, javítása, új technológiák szerelése.

Tevékenységi körünk ebben a kezdeti időszakban kizárólag a Vas megyei Gabonaipari RT. utódvállalatai gépeinek, technológiai berendezéseinek javítására és karbantartására korlátozódott.
Első éves árbevételünk alig haladta meg a 15 millió Ft-ot. Az elmúlt évek során a megváltozott piaci igényekhez igazodva (több korábban működő üzem leállítása, tulajudonosváltás, stb.) profilbővítést határoztunk el.

Jelenleg a fent említetteken túl vállaljuk mezőgazdasági üzemek technológia berendezéseinek javítását, szerelését, szárító üzemek technológiai berendezéseinek javítását, felújítását.
Faipari feldolgozó üzemek komplett karbantartását, új technológiai gépek beszerelését. Porleválasztaó rendszerek beszerelését, karbantartását, leválasztó ciklonok és csőszerkezetek gyártását.
Szállító szalagok legyártását beszerelését, javítását, serleges felvonók gyártását, szerelését, karbantartását is végezzük. Egyedi gépek és összekötő elemek, valamint azok tartószerkezetének gyártását, szerelését, terv, vagy minta után. Acélszerkezet gyártását, szerelését, valamint előre gyártott elemekből épülő acélszerkezetű épületek, tároló cellák és fémsiklók szerelését - a hozzá tartozó technológiával is vállaljuk.

Személy és kistehergépkocsik javítása - rövid határidővel:

- gyors-szervíz (olajcsere)
- kisebb meghibásodások javítása
- felújítás
- műszaki vizsgára felkészítés
 

1. A vezetőség felelőssége

A társaság fejlődésének és a munkák volumenének növekedése megkövetelte, hogy létszámunkat növeljük. A kezdeti létszámról fokozatosan 18 főre növeltük foglalkoztatottjaink számát melyből 15 fő közvetlenül a gyártást, szerelést végző szakember. Árbevételünk 70 millió forintra növekedett.

2. Irányítás és szervezet

A Kft. vezetését, megalakulásunk óta két fő látja el, Horváth György és Huszár Imre. A társaság növekedése megkívánta, hogy állandó asszisztenciát alkalmazunk, aki egyúttal a könyvelési feladatok egy részét is ellátja (segítve a pénzügyi feladatokat).

A Kft. szakmai és termelés irányítása:

  1 fő Gépészmérnök - Műszaki vezető, Beszerzésvezető
  1 fő Gépészmérnök - Kivitelezési ügyvezető, Minőségbiztosítás vezető
  1 fő Adminisztrátor - Irodavezető, könyvelő

A Kft. jogi képviseletét, valamint a minőségbiztosítási felkészítését szerződéses megbízással, külső cégek látják el.

3. Működési területünk

Vas megye
Zala megye
Padova/Olaszország

4. Üzletpolitikánk

Vállalkozáspolitikánk legfontosabb része a megbízhatóság megrendelőink felé. Ez magába foglalja a határidők pontos betartását, az előzetes árkalkulációban rögzített árak és a szerződésben foglaltak pontos betartását.

Megtanultunk nemet mondani. Csak olyan munkát vállalunk el, elkerülve a felesleges kockázatot, amit maradéktalanul el is tudunk végezni, megfelelő minőségben és árszinten.

Csak olyan beruházást tervezünk (kölcsön, hitel nélkül), amelyre meg van a fedezet, biztotsított a fogótőke.

A garanciális munkákra lekötött tőke áll rendelkezésünke.

Az Európai Unió követelményeinek való megfelelés érdekében, a Horváth és Huszár Kft. vezetésének döntése alapján, 1998 és '99 években, az MSZ EN ISO 9002: 1996 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszert vezettünk be és működtetünk.

Kiemelkedően fontos számunkra, vevőink és megbízóink igénye szerinti minőségben, a kellő időben, erőforrásaink hatékony kihasználásával biztosítsuk a szerződéseinkben vállalt kötelezettségeinket, törekedve partnereink, megrendelőink megelégedettségére, bizalmának megnyerésére, megőrzésére és az elérhető legnagyobb jövedelmezőségre.

Minőségpolitikai mottónk:
"Számunkra a minőség nem más, mint a Vevőink megelégedettsége"Horváth és Huszár Kft. - Magyar